Ajankohtaista

Haluaisitko liittyä tiimiimme?

Etsimme pieneläintenhoitoon suuntautunutta eläinlääkäriä. Eläinlääkärinämme pääset työskentelemään uusilla laitteilla varustetulla tarpeitamme varten suunnitellulla klinikalla. Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman kokonaisvaltaista hoitoa. Käytössämme ovat laadukkaat röntgen-, laboratorio-, ultraäänilaitteet, hammashoitoyksikkö ja leikkaussali anestesian valvonta monitoreineen. Uutuutena asennamme lähiaikoina vesiterapia-altaan fysioterapeutin tiloihin. Teemme työtä suurella sydämellä ja haluamme huolehtia parhaasta mahdollisesta asiakaskokemuksesta. Toimintaamme ohjaa läpinäkyvyys ja korkean eettisen eläinlääkinnän noudattaminen. Meille lähetetään jatkotutkimuksiin ja leikkauksiin potilaita myös muualta, läheltä ja kaukaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaskunnan ja sen kautta mahdollisuuden kasvattaa ammatillista osaamistasi paitsi työssä oppimalla ja kollegoiden tuella, niin myös mahdollisuudella osallistua koulutuksiin. Meillä voit lisäksi halutessasi suorittaa ohjatusti erikoistumisopintojen perusosan.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun jakavan ylläkuvatut arvot ja intohimon toimia asiakasta kuunnellen. Olemme pieni työyhteisö ja asiantuntijuutesi lisäksi toivomme sinun tukevan porukkaamme positiivisella asenteella ja hyvillä yhteistyötaidoilla. Välillä työ on hektistä, joten odotamme sinulta myös paineensietokykyä ja tarpeen tullen joustavuutta työaikojen suhteen. Asiakaskuntamme arvostaa oma eläinlääkäri -systeemiä ja toivomme, että sinulla löytyy innokkuutta ottaa kyseinen rooli vastaan!

Heräsikö sinulla kysymyksiä klinikasta tai työstä?

Vastaamme mielellämme! Lähetä viestiä kalliolanelainklinikka@gmail.com tai soita 03-78733 80, niin sovitaan sopiva yhteinen hetki, jolloin voimme rauhassa jutella lisää!

Näkisitikö itsesi osana työyhteisöämme?

Lähetä meille ansioluettelosi ja lyhyt hakukirje osoitteeseen kalliolanelainklinikka@gmail.com. Odotamme innolla, että pääsemme kuulemaan sinusta lisää!

%d bloggaajaa tykkää tästä: